Gotowaliście ostatnio coś niezwykłego? Prześlijcie to nam – opublikujemy.

Pola oznaczone * są wymagane

Twój Przepis
Informacje kontaktowe dla redakcji

W jesienne słoty rozgrzewające i pyszne danie od razu poprawi nam humor. Smaczne nie musi jednak oznaczać wysokokaloryczne. Podpowiadamy jak w maksymalnie 30 minut wyczarować lekkie i sycące posiłki.

Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.

Zmiana pór roku nieodłącznie wiąże się ze zmianą sposobu odżywiania. Pyszne truskawki, fasolka szparagowa, bób i inne dary lata, odchodzą do przyszłego roku w zapomnienie. Trzeba znaleźć inne smakołyki. A…

  Kuchnia tajska to kwintesencja kulinarnych kontrastów, która w fenomenalny sposób łączy w sobie pozornie niemożliwe do pogodzenia aromaty. Nie tylko wśród miłośników krewetek wspomnienie tajskich specjałów powoduje dreszczyk emocji….

Beza-krucha, słodka, pyszna. Przełamana kwaśnymi owocami. Po prostu niebo w gębie!