Gotowaliście ostatnio coś niezwykłego? Prześlijcie to nam – opublikujemy.

Pola oznaczone * są wymagane

Twój Przepis
Informacje kontaktowe dla redakcji

  Tofucznica,  jagielnik, seleryba…to tylko niektóre odpowiedniki popularnych dań w wersji wegańskiej. Dzięki wiedzy na temat zamienników możemy nawet upiec bezę bez użycia białek. Oto krótki przewodnik po naturalnych, wegańskich…

Nie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie naszego menu. Uważnie przyglądając się temu, co…

Olej kokosowy jest jednym z hitów ostatnich lat. Stosuje się go zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce. Coraz częściej jednak pojawiają się głosy, że ten przypominający konsystencją smalec tłuszcz…

26 maja to wyjątkowa data, która wymaga odpowiedniej oprawy. To właśnie tego dnia swoje święto obchodzą nasze ukochane Mamy. Idealnym prezentem, który pomoże nam wyrazić całą naszą miłość i wdzięczność…

Cieszące się od kilku lat popularnością pojemniki na żywność znacznie ułatwiły przechowywanie ulubionych smakołyków. Nie dość, że nie zajmują niepotrzebnego miejsca w lodówce, to jeszcze znacznie ułatwiają transport jedzenia. W…