Magdalena Korolczuk

Założycielka bloga kulinarnego Domowe Wyroby nie psują wątroby. Współwłaścicielka i chef kuchni kawiarni Zmokła Kura. Od 3 lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci.

Jest pomysłodawcą Akademii Kulinarnej Zmokłej Kury, z której w świat wyszły setki przeszkolonych młodych kucharzy. Redaktor naczelna regionalnego magazynu kulinarnego „Specjalność Zakładu”.
Jej ulubione składniki: czekolada, masło, drożdże, świeże zioła.
Mama dwóch córek.

www.domowewyroby.com.pl  /   serwus@domowewyroby.com.pl
www.zmoklakura.pl / akademia@zmoklakura.pl

FB: https://www.facebook.com/ZmoklaKura/


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/v2.2/?id=http%3A%2F%2Fwww.kobiecybialystok.pl%2Fmagdalena-korolczuk%2F): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /kobiecybialystok/wp-content/themes/ideaweb/template-parts/social-media.php on line 14