Warsztaty kulinarne "Smaki Nałkowskiej i jarska kuchnia dwudziestolecia".

8 marca, w ramach tegorocznej marcowej odsłony projektu DZIEW/CZYNY odbędą się wegańskie warsztaty kulinarne „Smaki Nałkowskiej i jarska kuchnia dwudziestolecia”. Trwają zapisy na zajęcia!

Jeśli lubisz kuchenne wyzwania, interesuje Cię kuchnia roślinna i chcesz poznać przepisy na wegańskie śniadania inspirowane dwudziestoleciem międzywojennym, te warsztaty kulinarne powinny Cię zainteresować.

Poprowadzą je cztery osoby fascynujące się kuchnią wegańską: Sylwia Dec, Kamil Muciłowicz, Karolina Sitko, Edyta Żuk.

Data: 8 marca w godz. 9-11

Miejsce: Kawiarnio-Księgarnia „Spółdzielnia”.

Wstęp: za przyniesienie produktu

Zapisy: do 6 marca na: dziewczynska.poczta@gmail.com lub 662 442 382 (między g. 17 a 20)

Liczba miejsc: 20

Więcej informacji na: www.projektdziewczyny.wordpress.com