Podobno grillowanie to nasz sport narodowy, zwłaszcza w połączeniu z piłką nożną. Niestety na naszych rusztach królują tanie kiełbasy i karkówka, co nie sprzyja ani zdrowiu ani urodzie. Warto zatem nauczyć się jak jeść zdrowiej i smaczniej na świeżym powietrzu. O tym wszystkim dowiecie się na warsztatach, które odbędą się 28 czerwca. Warsztaty grillowania na wolnym ogniu organizowane są przez Restaurację Sztuka Mięsa i odbędą się na dziedzińcu restauracji.
Uczestnicy przygotują na ruszcie m.in. schab, antrykot, kurę i warzywa różnego rodzaju. Zajęcia odbędą się pod okiem Chefa kuchni restauracji. Uczestnicy zdobędą niezbędną wiedzę, aby stać się Mistrzem Każdego Grilla!
Data: 28.06.2014 r., godz. 10.00.
Miejsce: Sztuka Mięsa, a dokładnie na dziedzińcu za bramą obok Sztuki!
Szczegóły, informacje i zapisy: chefmaciejt@gmail.com