HACCP – analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli

Masz szeroko pojęty kontakt z żywnością? Chcesz zdobyć wiedzę na temat systemu HACCP, GHP i GMP? Jeżeli odpowiedziałeś twierdząco na wcześniejsze pytania, to szkolenie jest właśnie dla Ciebie!

 

Podczas szkolenia zdobędziesz wiedzę dotyczącą systemu HACCP oraz Dobrych Praktyk Higienicznej i Produkcyjnej, poznasz skuteczny sposób tworzenia dokumentacji. Dowiesz się, jak wdrożyć system w Twojej firmie. Nabędziesz także umiejętności wyznaczania krytycznych punktów kontrolnych, działań korygujących i zapobiegawczych.

 

Cena aż 8-godzinnego szkolenia to tylko 400,00 zł brutto!

Zapraszamy do zapisów! www.bik.edu.pl

Kontakt: Beata Kostro

85 74xxxxxxx « pokaż

Białystok

Pola oznaczone * są wymagane

Odpowiedz na ogłoszenie