Zwiększ odporność gotowaniem wg 5 przemian/ warsztaty kulinarne dla dorosłych


Na warsztacie „Jak gotowaniem zwiększyć odporność, czyli zimowe gotowanie wg 5 przemian” dowiemy się co jeść i jak gotować żeby zima nie była nam straszna i żebyśmy mogli stawić jej czoło w dobrym zdrowiu. Dowiemy się jakie przyprawy wzmacniają odporność a jakie doskonale działają jako pierwsza pomoc kiedy bakterie już nas zaatakują.

Wspólnie ugotujemy rozgrzewające zupy , buliony ( w tym dodającą energii zupę mocy), aromatyczne warzywno – strączkowe gulasze, rozgrzewające i poprawiające humor herbatki ziołowe. Wszystkie potrawy będą wegańskie.

Prowadząca: Edyta Żuk – Kempa, blogerka od ponad 6 lat prowadząca bloga Eko Quchnia. Wegetarianka, entuzjastka zdrowego odżywiania wg zasad Tradycyjnej Medycyny Chińskiej, zwolenniczka naturalnych metod leczenia. Biolożka i dietetyczka, ukończyła kurs „Dietetyka profilaktyczna i lecznicza wg Tradycyjnej Medycyny Chińskiej”. Obecnie kontynuuje naukę w Krakowskim Instytucie Medycyny Chińskiej.

Partnerem zajęć jest Sklep Agnex – najlepsze przyprawy i bakalie

Termin: 18 grudnia (niedziela), godz. 11.00
Czas trwania zajęć: około 3 godzin
Koszt: 120 zł/os
Zapisy: akademia@zmoklakura.pl
Info: 502 090 507